Eindelijk is het dan zover. Ik kan weer beginnen nu in Velp, want de trimkamer is nu startklaar en kan ik als Huisdieren Trimster weer aan de gang!

Gepubliceerd op 31 augustus 2020 om 14:37

maandag 31-08-2020

 

Eindelijk is het dan zover, Joehoeee Trimkamer is weer startklaar om in Velp weer te beginnen met mijn hobby als huisdierentrimster. Foto's komen nog!!

 

Verhuizing en vakantie is voorbij, dus nu ga ik weer aan de slag vanaf vandaag maandag 31 augustus 2020, ook met mijn opleiding ga ik weer verder waar ik was gebleven.

 

Binnenkort heb ik een model kniphondje nodig voor mijn opleiding voor de volgende module, dus hou deze blog goed in de gaten. Mocht u interesse hebben om met uw hondje als knipmodel bij mij te laten knippen, en natuurlijk zijn daar geen kosten aan verbonden, laat me maar snel weten.  ( Via het contactformulier en of telefonische contact. tel: 06-83117673 )

Voor afspraken voor uw huisdieren kunt u via contactformulier bovenin het groene balkje rechts invullen, en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Maar u mag me ook bellen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.