lockdown

Gepubliceerd op 28 december 2020 om 16:25

Update 2 : 12 januari 2021

Alle trimsalon mogen alleen huisdieren trimmen die hun welzijn in gevaar komt. Op voorwaarde dat de dieren bij de eigenaar worden opgehaald en weer thuisgebracht.

 

update 1:

Wegens Lock down, mag ik mijn hobby als huisdierentrimster even niet meer uitvoeren tot 19 januari. Alles staat nu stil. Hopelijk na 19 januari 2021 kunnen alle trimsalons weer open!! Laten we hopen dat we met zijn allen een gezond nieuwjaar 2021 tegemoet zullen gaan!! 

 

Ondertussen zoals beloofd, heb ik al wat dia's foto's van mijn hobbyist trimsalon 2021 Velp gemaakt voor de homepagina en geplaats.

 

En houdt deze blog goed in de gaten, want als het doorgaat dat we de 19de januari weer open mag, heb ik alvast een mooie actie voor 1 van jullie huisdieren. Of er een nieuwe huisdier bij me komt of bestaande, alle namen komen in een schaaltje terecht in een opgevouwen papiertje, ik zal onder toezicht 1tje pakken. En die krijgt een gratis behandeling All-in.  Actie begint meteen. En zal dan na de lockdown en op 28 januari 2021 want dan beëindigt deze actie,  meteen daarna een afspraak worden gemaakt om voor gehele trimbehandeling voor uw winnende huisdier te gaan doen.  Ik kan haast niet wachten om te beginnen, dus meldt je snel aan!! Bellen mag ook! Huisdierentrimster Sunny 06-683117673 

Reactie plaatsen

Reacties

Paul
4 jaar geleden

Leuke actie!!

Sabrina
4 jaar geleden

Super leuke actie voor het nieuwe jaar!